Spoštovani,

Vljudno vabljeni na EMentH – mednarodno konferenco o duševnem zdravju v zgodnjem otroštvu z naslovom AVTIZEM PRI DOJENČKIH IN MALČKIH 

 

Zaskrbljujoča rast avtizma je privedla do razvoja številnih storitev pomoči in podpore. Naše znanje o avtizmu je v zadnjih letih znatno napredovalo. Strokovna javnost poudarja pomen zgodnje pomoči in podpore, ki je ključna pri izidu obravnave in kvaliteti življenja posameznika in družine. Danes vemo, da se znaki avtizma pojavijo že v zgodnjem otroštvu, storitve pomoči in podpore pa pogosto kasnijo. S tem izgubljamo dragocen čas, ko so otrokovi možgani v obdobju razvojne plastičnosti in se razvijajo ključna znanja, spretnosti in veščine.

Da bi lahko sledili sodobnim strokovnim smernicam na področju zgodnje obravnave avtizma je pomembno uravnoteženo znanje o razumevanju, prepoznavanju in obravnavi. Omenjene teme bodo naslavljali naši predavatelji, svetovno priznani strokovnjaki s področja avtizma v najzgodnejšem obdobju.

Spletna konferenca bo 12. in 13. novembra 2021. Vsa predavanja bodo v angleškem jeziku. V petek in soboto bodo predavanja predvidoma trajala 8 ur, skupaj predvidoma 16 ur

Po koncu izobraževanja bodo udeleženci prejeli potrdilo o udeležbi, ki ga strokovni delavci, zaposleni na področju vzgoje in izobraževanja, lahko uveljavljajo za dodelitev točk za napredovanje.

Registracije se bodo odprle 15. avgusta 2021. Cenik in ugodnosti najdete v spodnji tabeli.

Več informacij o konferenci in predavateljih najdete TUKAJ

Spremljajte nas na socialnih omrežjih, kjer bomo objavljali zanimivosti in novosti